Puntti Valtonen Movies and Career Information

Puntti Valtonen profile image
Virgo
Sep 23, 1961
Kemi
Actor
Hannu Veli Matti ”Puntti” Valtonen on suomalainen näyttelijä ja Juice Leskisen Grand Slam -yhtyeen entinen kitaristi. Puntti harrasti nuorena painonnostoa ja kitaransoittoa. Kitaristi saikin parikymppisenä puhelinsoiton entiseltä soittokaveriltaan, Ila Louerannalta, joka kysyi josko tämä halusi liittyä Juice Leskisen Grand Slam -yhtyeeseen. Puntti soitti yhtyeessä vuosina 1981–1985. Valtonen on ollut suomenkielisenä äänenä useissa animaatioelokuvissa ja -sarjoissa. Lisäksi hän on toiminut Äänekosken Sarjakuvaseurassa. Valtonen on toiminut monena kesänä Uuden Iloisen Teatterin näyttelijänä. Valtonen keikkaili Lapinlahden Lintujen kanssa koko kesän 1994 ja satunnaisesti myös aiemmin. Valtonen oli avoliitossa näyttelijä Pirkko Hämäläisen kanssa ja heillä on kaksi lasta. He erosivat maaliskuussa 2009.

mrmovietimes.com

Although updated daily, all theaters, movie show times, and movie listings should be independently verified with the movie theatre.
Contact mrmovietimes.com for information or comments. Please read the mrmovietimes.com Privacy Policy and terms of use. Enjoy the movie!
Copyright © 2016 Movie Times, Inc. Site Map | Google+